Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: Grady Miles


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Grady Miles

Rendőrnyomozó


Nem: férfi
Életkor: 34

Kinézet

Nem az a kellemes jelenség, vonásai túlzottan karakteresek, túlságosan elnagyoltak ahhoz, hogy esztétikus látványt nyújtsanak együtt. A magas homlok, rendkívül hangsúlyos szemöldökvonal, markáns áll és járomcsont jellemző.

Jellem

Valószínűleg a hosszú szolgálati éveknek köszönhető az a kissé érdes stílus, amely megnyilvánulásait keretbe foglalja. Jellegzetes rendőr- akasztófahumorral bír, Arkhamban annyi rémséget lát az ember, másképpen aligha lehetne ép elmével átvészelni az itt töltött időt. Pláne ebben a szakmában. Minden bizonnyal vannak nála feszesebb erkölcsi morállal rendelkező törvényszolgák; ez persze nem jelenti azt, hogy ne végezné jól a munkáját és szándékai ne lennének építőek. Jó ember, ám néha zavaróan érzéketlen seggfejként tudja kezelni a haláleseteket. Ahogy ő tartja: megsiratunk minden áldozatot vagy túllépünk rajta, és a melodráma helyett valami hasznosat is teszünk a közért. Kifejezetten jó idegei vannak, szélsőséges helyzetben is igyekszik objektív maradni.

Előtörténet

Születése óta Arkhamban él, generációkra visszamenőleg itt éltek - és itt őrültek meg családtagjai és felmenői. Húga 29 éves, a városi kórházban dolgozik ápolónőként, a vele való viszonya kiegyensúlyozott.
Egyelőre Grady még elkerülte az elmegyógyintézet vendégszeretét, az arkhami rendőrkapitányságon végzett munkája azonban annál áldásosabb. Grady Miles ugyan nem tartozik a kivételes képességű kollegák közé, de lehetőségeihez mérten megtesz mindent a siker érdekében. A városban tevékenykedő (egyik) kultista csoport februári leleplezése, pontosabban a rendőrségi rajtaütés megszervezése az ő nevéhez is köthető többek közt.

Egyebek:
Regisztráció időpontja: 2013.03.18. 00:47:35