Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: John Smith


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

John Smith

Parapszhichológus


Nem: Férfi
Életkor: 33

Kinézet

Magas, nyurga alkatához bottagok társulnak. Haja rövid, kusza, világosbarna, tekintete pedig szürke. Vonásai kifejezetten markánsak, néhányak szerint egyenesen jóképű.

Jellem

Nem egy beszédes ember, és valójában nem is igazán érdeklődő fajta - persze, érti ő.. csak éppenséggel minek beszéljen, ha nem kérdik? Ha pedig kérdik, miért is mondana mást, mint amit gondol? Természetesen tudja, hogy vannak olyan helyzetek, mikor inkább jobb megtartani egy választ, de az esetek többségében rezignáltan figyeli az elmúló világot maga körül.

Előtörténet

Bostonban született 1890-ben. Szülei még fiatal korában veszítették életüket, állítólag medvetámadás okozta vesztüket házukban - csakhogy a közeli erdő nem volt elég nagy ahhoz, hogy medvék éljenek ott, és ezt mindenki tudta a környéken, John is. Nagybátyjánál, jó körülmények között nőtt fel, és közeli kapcsolatba került unokatestvérével is, noha a leány nála jóval fiatalabb, és mindig más dolgok érdekelték, mint őt, aki az okkultizmusban merült el pszichológiai tanulmányai közben.
Parapszichológusként helyezkedett el végül az arkhami elmegyógyintézetben. Az egyik páciensável, [Calista Fitzgerald]dal él együtt French Hill utcájában.
Egyebek:
Karakterkép: Kevin Bacon
Regisztráció időpontja: 2013.01.27. 13:29:08