Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: Lana Grant


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Lana Grant

Pszichiáter


Nem:
Életkor: 27

Kinézet

Kellemes látványt nyújt százhetvenöt centijével, izmos testfelépítésével, nőies idomaival, mégis van egyfajta pimasz gúny az arcán, ami soha nem akar onnan eltűnni. Ruhái rendezettek és tiszták, megjelenése ápolt, láthatóan igyekszik pedáns küllemével bebizonyítani, hogy a nőknek nem csak a kötény és a fakanál áll jól.
Világosbarna haját gyakran tűzi kontyba vagy köti lófarokba, munka közben soha nem hagyja szabadon, mert zavarja a koncentrálásban.

Jellem

Örökös bizonyítási vágy gyötri. Forrófejű, makacs és szemtelen, mások hibáit nem átall az orra alá dörgölni senkinek, ha úgy tartja kedve. Egyedül álló nőként, ebben a szakmában nem sok elismerést kap, mégis, fittyet hányva férfi kollégái piszkálódásaira, meg akarja mutatni, hogy neki igenis van helye az ebben a munkakörben.

Előtörténet

Bostonban született jómódú család második gyermekeként, Gregory Grant és Mary Hunt egy szem lányaként. Bátyja és közte nagy a korkülönbség, kilenc évvel később született, nem volt tervezett gyermek. Szülei már benne jártak a korban, elmúltak harmincöt évesek. Testvérével ellentétben semmi elvárást nem támasztottak vele szemben, örültek volna ha hozzámegy egy rendes férfihez, szül három gyereket és vezeti a háztartást. A kis Lanának azonban esze ágában sem volt otthon ülni, tíz évesen már belelapozott bátyja római jogi jegyzeteibe, érdekelte, miért tanul valaki ügyvédnek. Később, apjáék nagy meglepetésére beadta jelentkezését az egyetemre, és sikeresen elvégezte az orvosit.
Mivel Bostonban nem szívesen alkalmazták, apja közbenjárásának hála munkát kapott Arkhamban, ahol tár karokkal fogadták, szolgálati lakással és - bár kevesebb fizetéssel, ide költözött, hogy kamatoztathassa tudását az elmegyógyintézetben.

Egyebek:
Karakterkép: Jodie Foster
Regisztráció időpontja: 2013.03.18. 00:31:05