Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: Sophia Hart


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Sophia Hart

Színésznő


Nem:
Életkor: 22

Kinézet

Elegáns - ez a legjobb szó rá. Nőhöz képest magas, idomai igencsak tetszetősek a férfi nem számára. Sötétbarna, loknis haját általában laza kontyban fogja össze, pár tincset mindig szabadjára hagyva. Gesztenyebarna, mandula vágású szemét szolid sminkkel hangsúlyozza.
Ruházatát tekintve igyekszik az aktuális divatot követni, a visszafogott színekkel ellentétben azonban inkább választja a kihívóbb darabokat - de még teljesen a jóízlés határain belül. A kalapokat, sapkákat nem kedveli, állítása szerint csak elrontanák a gyönyörű frizuráját.
Igazán megkapó jelenség, folyamatos kedves mosolyával egy barátságos, megnyerő fiatal hölgy benyomását kelti. Nevetése visszafogott, mégis csilingelő, hangja halk, kellemes a fülnek. Ám ha kicsit hosszabb időt tölt a társaságában az ember egy idő után művinek tűnhet az a mosoly, megjátszottnak a nevetés.

Jellem

Etikett-hű viselkedés, kedves mosoly, visszafogott gesztusok. Rendkívül kellemes társaság, szinte bármiről el lehet vele beszélgetni, nem hagyja, hogy unatkozzon mellette az ember. Nyitott az újdonságok felé, nem ítél el senkit ismeretlenül, de nem is ért egyet radikális elképzelésekkel - legalábbis hangot biztosan nem ad neki.
A felszín alá kevesen látnak, épp ezért gondolhatják sokan, hogy a kisasszony bizony sekélyes. Pedig erről szó sincsen, határozott véleménye van mindenről, csak tisztában van vele, hogy ahhoz, hogy "közel kerüljön a tűzhöz", el kell tudnia adni magát. És ezt remekül is csinálja.

Előtörténet

Bostonban született, viszonylag előkelő család negyedik gyermekeként. Három fiú testvérrel áldotta meg a sors, így egészen kicsi korától kezdve kapaszkodnia kellett, hogy némi figyelmet ő is kicsikarjon a családban. Az eszével sosem volt probléma, viszont a nagy szája miatt többször is került bajba még gyerek fejjel. Szerencsére ezt kinőtte, talán nem is véletlen, hogy színésznőnek tanult tovább. Amellett, hogy szereti csinálni, kifejezetten tehetséges is, könnyen leveszi a lábáról a közönséget - és a rendezőket is sikeresen győzi meg, hogy azt a főszerepet, bizony rászabták.

Legfiatalabb bátyja a Miskatonic egyetemen tanult pszichológiát, de nem sok ideje volt praktizálni, ugyanis fél évvel azután, hogy végzett, nyomtalanul eltűnt. A család már feladta a keresést, Sophia viszont válaszokat akar, ezért is költözött fél éve Arkham városába. Egyelőre nem járt sok sikerrel, de kitartó - és egészen érdekesnek tűnik ez a hely...

Egyebek:
Regisztráció időpontja: 2013.01.30. 23:35:30