Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: Andreas MacKenzie


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Andreas MacKenzie

Diák


Nem: Férfi
Életkor: 16

Kinézet

Haja sötétbarna, szinte fekete, rövidre nyírt, szeme élénk kék. Termete magas, vékony, az iskolai tornaórákon viszont látszik, hogy izomzata szálkás ugyan, de nem satnya: gyorsan fut, fürgén ugrik, és mindent valami könyörtelen pontossággal és koncentrációval végez. Öltözete többnyire rendezett.

Jellem

Kíméletlenül pontos, határozott, korát meghazudtolóan komoly. Csendes, bár lexikális tudása valószínűleg nem kicsi, nem kérkedik vele. Iskolatársai inkább észre sem veszik, mintsem szekálnák, a felnőttek pedig általában nem veszik komolyan.

Előtörténet

"Drága Sylvester!

Attól félek, utoljára szólok Hozzád. Pedig mennyi emlék él bennem! A kisgyermekként vidéken együtt töltött idő, a családi összejövetelek... micsoda boldog idők voltak ezek, kedves Kuzinom. Régen találkoztunk, tudom, és azt is, hogy teendőid a városoddal gúzsba kötnek. Ezért nem akartam eddig írni, de értsd meg: senki máshoz nem fordulhattam!

Ha eme levelemet olvasod, én már nem élek. Bocsásd meg nekem önzőségem, de nem cselekedhetek másként, csak így hozhatom a tudomásodra, hiszen nincs már sok időm. Ezt a levelet rábíztam a komornámra, halálom esetén ő felbontatlanul és haladéktalanul postázza Neked.

Engem már nem lehet megmenteni, de Andreasnak még van esélye. Azt akarom, hogy vedd magadhoz a fiamat, adj meg neki mindent, ami csak erődből telik, és az Ég szerelmére... vigyázz rá! A nagykorúságáig öt éve van, erre az időre a félretett pénzem minden centjét elküldöm majd vele. Nagyon fontos, hogy Andreas elkerüljön innen, csak el, el, minél messzebbre! Vigyázz rá, kérlek. Minden mást elmond ő Neked - amennyit csak tud, és amennyit Neked is biztonságos tudnod. Meglátod, a segítségedre lesz, igazán okos, tehetséges fiú.

Isten vigyázzon Rád, és köszönöm, amit értem, és Őérte teszel.
Sokszor csókol:

Arian"


Egyebek:
Karakterkép: Asa Butterfield
Regisztráció időpontja: 2013.12.02. 23:22:20