Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: Kirk Dawson


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Kirk Dawson

Magánnyomozó


Nem: férfi
Életkor: 27

Kinézet

Sokszor kisegítette már az, hogy 190 centi magas. Rövid barna haja kecskeszakálla van. Acélbetétes bakancsot hord lábbeliként. Kivétel nélkül, mindig fekete nadrágja és szintén fekete bőrkabátja van rajta.
Mély hangja van. Egyetlen pillantással mindent meg tud állapítani. Zöld szeme előtt nem nagyon marad rejtély. Bőre fehér, bár nem sokat törődik magával. Sokak szerint a munka megszállotja, de tud lazulni is.

Jellem

Határozott természetű. Határozottsága pedig már nem egyszer segített neki. Szereti az újdonságokat. Szemernyit sem zárkózott. Mindig betartja a szavát. Szeret együtt inni a barátaival, bár egyik kuncsaftja kérésére kénytelen volt abbahagyni. Szereti a holland pipadohányt.Szinte minden esetben meg tudja őrizni hidegvérét.

Előtörténet

Oxfordban születtem 27 éve. Gondtalan gyermekkorom volt. A szüleim szerettek és viszont. Mivel anyám félig Indiai volt ezért gondoskodott arról, hogy megismerkedjek valamilyen szinten a buddhista kultúrával. Apám nyomozó volt. A döglött (befejezetlen) ügyeknél dolgozott. Látva apámat én is szerettem volna nyomdokaiba lépni. Egyszer aztán elmentek otthonról és nem tértek vissza. Autóbaleset. A rendőrök megerősítették, hogy nem áll fönn gyilkosság gyanúja, nyugodtan menjek haza. Aztán átjöttem ide (Arkhmaba) és nemsokára megkaptam az irodámat, ahova beköltözhetek mint magánnyomozó. Titokban nyomozok a szüleim halálának ügyében. Lehet, hogy ezt Oxfordban kéne tennem, bár kitudja. Mint magánnyomozó vállalok: gyilkosságot, eltűnést, utánnanézni bizonyos személyeknek.

Egyebek:
Regisztráció időpontja: 2013.02.25. 22:39:09