Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: Gordon Dewell


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Gordon Dewell

Kórboncnok


Nem: Férfi
Életkor: 30

Kinézet

Haja, szeme barna, arca kisfiúsan bájos. Alkatra kifejezetten vékony, de nyúlánknak egyáltalán nem mondható, az átlagosnál alacsonyabb. Többnyire elegánsan öltözködik, megadja a megfelelő tiszteletet azoknak, akikkel dolgozik - tudniillik a holtakat általában többre becsüli az élőknél. Általában kicsi, gunyoros mosoly ül az ajkán, és ha mindez nem volna elég taszító, akkor, ha munkából jön, kellemetlen fertőtlenítőszag lengi körbe.

Jellem

Pofátlan, szemtelen alak. Megteheti, mert kevesen végzik el az ő munkáját ilyen biztos gyomorral. Már első néhány találkozás után kiderül, hogy a munkájában abszolút precíz, és úgy általában is ügyel arra, hogy ami a kezei közül kikerül, az makulátlan legyen.

Előtörténet

"Mit megvontak az élők, megadják a holtak."
(AJ.)


Hát üdv, zsarukám, hogy vagyunk, hogy vagyunk? Láttam az éjjel megint nem dolgoztak rendesen, most is behoztak két srácot hozzánk. Ne legyen ilyen rosszkedvű, ma este felveszem őket is a listámra. Ennyire sürgős? Najólvan, tudja mit? Hozza a szendvicsemet, megoldom magának még ma este.

Mivan? Maga nem eszik munka közben? Mindig azt hallottam, hogy fánkot zabálnak, hozzá meg kávét. Hát, ha tudná, hogy mit művel a testtel az ilyen étrend, akkor meggondolná, hogy nem maradna-e meg az én bolognais szendvicsemnél. Jah, hogy nem ez a baj. Hát sajnálom, öregem, tudja már a Miskatonicon is erről voltam híres, hogy ott zabáltam anyám áfonyalekváros muffinját az anatómiabemutató alatt. Nem voltunk mi gazdag család kérem, amit anyánk főzött, azt ettük, és akkor, amikor volt. Van négy húgom, tudja mit jelent az?

Na. Hát nézze meg ezt. Én mondom magának, hogy ez nem normális látvány. Látja itt ezeket a fura nyomokat? Ilyen nincsen egy olyan halottban, aki végelgyengülésben halt meg. Higgyen nekem, mióta munkába álltam, láttam én már csudákat, de ez túltesz mindegyiken. Tudja mit? Én találkoztam már hasonlóval. Még négy éve, amikor itt kezdtem. Holnapra összeszedem amim van ezzel kapcsolatban. Aztán legyenek kellemes álmai, biztos úr.//Karakterkép: Joseph Gordon-Levitt//

Egyebek:
Karakterkép: Joseph Gordon-Levitt
Regisztráció időpontja: 2013.02.04. 14:02:14