Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: Dr. Hugo Egnarts


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Dr. Hugo Egnarts

Kutatóorvos


Nem: Férfi
Életkor: 41

Kinézet

Száznyolcvan centiméter magas, körülbelül nyolcvan kiló, erős testalkatú férfi. Őszes haja rövidre nyírt, szakállát pedig gondosan ápolja. Acélszürke íriszei kíváncsian vizslatják a világot. Általában háromrészes öltönyt hord, ezüst zsebórát, lánccal, munkahelyén az öltönykabát helyét hófehér köpenye váltja fel.

Jellem

Szereti a munkáját, imád kutatni és kérdéseire választ találni. Munkatársai szerint kedves és közvetlen ember. Azonban minden embernek vannak titkai..talán még neki is?

Előtörténet

Dr. Hugo Egnarts, született 1880. Január 14.-én, Arkhamban. Édesapja, Dr. Leonard Egnarts, édesanyja Marie Egnarts. Leonard orvosként dolgozott Arkhamban, valamint orvostant tanított a Miskatonic-on.

Hugo a városban cseperedett fel, s Ő is megérezte a város misztikumának szelét. Az általános iskolában testnevelés órán egyik osztálytársára rádőlt a bordásfal, éppen azután, hogy a gyermek szülei hangosan veszekedtek az iskola tanfelügyelőjével. Hugo szemtanúja volt a balesetnek, s az elmúlás közelségét ekkor érezte meg először.

Tanulmányait a Miskatonic-on folytatta, Orvostan hallgatóként. Édesapja többször is figyelmeztette, hogy az egyetemi könyvtár okkult részlegét kerülje el, több diák is megmagyarázhatatlan jelenségekről, látomásokról számolt be az ott folytatott kutatásaik alatt. Azonban a kíváncsisága erősebb volt. Szabadidejének nagy részét az okkult részlegen töltötte.

A városban egyetemi évei alatt vált híressé a neve. Az Arkham Advertiser többször is megírta a miskatonic-i evezős csapat győzelmeit, amelynek tagja volt Hugo is. Diplomaszerzés után az egyetemen maradt, hogy belemerüljön az emberi test kutatásának rejtelmeibe, valamint a városi rendelőben is praktizált. Több haláleset kivizsgálására is felkérték, saját feljegyzéseiben mindig utalt az egyetemi könyvtár egy-egy kötetére, de ezt a nyomozóhatóság elé sose tárta.

A Nagy Háború kitörésekor megkapta behívólevelét, Ő pedig rossz szó nélkül eleget tett állampolgári kötelességének.

Hazatérése után visszaállt a munkába, a tengerentúlon töltött időről senkinek nem beszélt, s kerüli a témát. Rossz pletykák szerint a földi pokolból térhetett vissza, haja és arcszőrzete ezért őszülhetett meg.

Egyebek:
Regisztráció időpontja: 2013.01.30. 18:16:12