Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: Lucy Elliott


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Lucy Elliott

Régészhallgató


Nem:
Életkor: 21

Kinézet

Csinos, de semmiben sem kirívó. Barna, hosszú haj, barna, kerek szemek. Kissé hegyes az orra, kerekded az arca, ezeket magasságával kombinálva inkább manószerűnek mondható, de mindenképpen aranyos. Ruhái mindig megfelelnek az aktuális divatnak, semmivel sem mutatnak többet, mint az erkölcsileg megengedett, továbbá látható rajtuk, hogy jómódú családból származik.

Jellem

Nagyon okos és művelt, de ezt csak visszafogott kedvességgel hozza bárki tudtára. Nem szereti az erőszakot, az embereket viszont annál inkább, kedveli a társaságot. Rettentően érdeklik más kultúrák, kifejezetten kíváncsi természet.

Előtörténet

Mióta az eszét tudja, Arkhamban él szüleivel. Középosztálybelinek számítottak, aztán egy örökségnek hála sokat léptek a ranglétrán. Legalább is ő ezt így tudja, és egyáltalán nem tartja gyanúsnak, hogy a vagyongyarapodás egybeesett a szesztilalom bevezetésével. Az ő dolga? Nem.
Kíváncsiságának hála látott már furcsa dolgokat, olyanokat is, amit még az ő racionális beállítottságú agya sem tudott megmagyarázni, így élvezte már az elmegyógyintézet vendégszeretetét is. Igazából nem is bánja, hiszen itt ismerkedett meg jelenlegi udvarlójával, Joseph-fel is.

Egyebek:
Karakterkép: Jenna Louise Coleman
Regisztráció időpontja: 2014.10.28. 21:01:19