Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: Mario Orlando Luca


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Mario Orlando Luca

Takarító


Nem: Férfi
Életkor: 24

Kinézet

Kifejezetten apró (~160cm), mélynövésű férfi- a genetika kicsit hátrébb csúsztatta a sorban az átlaghoz képest; pl a felső polcokat csak székre állva éri el, az utcán könnyedén eltűnik a tömegben, rendszerint fejet hajtanak előtte, hiszen enyhén lefelé vonzza a tekintetet. Jellegzetesen szapora a járása, hogy lépést tudjon tartani a termetesebb ismerőseivel. Fekete haj, barna szemek fémjelzik, az arcvonásai pedig egy érdekes roma és mexikói találkozás nászának eredményei. Sovány, nyüzüge, ám meglepően erős testalkatú, ehhez társul némi ügyesség és meglehetős akaraterő.

Jellem

Alapvetően jólelkű, és természetét tekintve balta egyszerűségű ember. Szeret nézelődni, sündörögni, a hallgatózásért pedig egyenesen oda meg vissza van. Kissé behízelgő hanglejtéssel kommunikál, sok a zavarba ejtően cifra és indokolatlan szóvirág a mondataiban. A munkájára igényes és fakszniskodik, ha beleszólnak az eljárásába, a határidőket tartja. Nem egy kifejezetten csapatjátékos, de ha feléled benne a nyájszellem, használható taggá avanzsál. Alkalmanként önálló, használható ötletekkel áll elő, bár többnyire a kéz alá dolgozásban jeleskedik igazán. Ő az az ember, akit a háztulajdonos elnéz/kikerül, mint egy jó öreg bejárónőt vagy bútordarabot, és csak akkor tűnik fel, hogy a közeledben veszi a levegőt és... hát létezik, ha valami nincs rendjén, vagy kivetkőzik önmagából.
Hajlamos a hisztériára, néha egészen meghökkentően viselkedik, mintha egy más személy lépett volna a helyébe. Utóbbi megfigyelés pontatlan, mert többnyire csak arról van szó, hogy nem néznek ki belőle bizonyos cselekedeteket, holott a képességei egészen takarosak.

ElőtörténetEgyebek:
Karakterkép: Diego Luna
Regisztráció időpontja: 2015.10.06. 20:13:21