Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: Abigail Ruth nővér


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Abigail Ruth nővér

Ápolónő


Nem:
Életkor: 27

Kinézet

Ártatlannak tetsző kis nő, karcsú alkattal, szalma-szőke hajjal és kedves, szelíd vonásokkal. Kék szemében ott ül minden érzelme, legyen az közöny, féltés, vagy épp borzongás, míg szép ívű ajkai sok férfi szerint "túl kacérak egy ilyen törékeny teremtésnek".
Ruházatát tekintve az esetek 99%-ában az egyház által előírt viselet van rajta, de ha mégsem, akkor is az egyszerűség híve.

Jellem

Naivnak tűnő, de nem buta. Elfogadja a tudomány vívmányait, de a megmagyarázhatatlanra Istennél keres választ.
Elsőre kellemes társaság, szelíd szavú és segítőkész. Hűséges és erkölcsös, éppen ezért előfordulhat, hogy egyszerű léleknek könyvelik el. Remek munkaerő, kitartása példaértékű, a lényéből sugárzó tisztaság pedig csodálattal vegyes elismeréssel tölti el a körötte levőket és szinte már céltábla a gonosznak.
Kihívás. Hiszen hiába minden tisztaság és erkölcs... ő is ugyan olyan halandó ember csupán, mint bármelyikőnk.

Előtörténet

Született az úr 1896. évében, Massachusetts állam Fall River nevű városában. Szülei egyszerű emberek voltak, édesapja kikötői rakodómunkás, édesanyja pedig házvezetőnő.
Az akkor még Abigail Howard nevet viselő lány negyedik és egyben legkisebb gyerek volt a családban. Nővérén kívül két bátyja volt még, mindannyiukat vallásos szellemben nevelték szüleik.
A család tragédiája* mára már csak rémálmaiban kísérti olykor a nőt, a múltjáról nem szívesen beszél.

Mindössze tizenhét éves volt, mikor a Fall River-i Római Katolikus Egyházmegye gondozásában levő zárdában megjelent és nem pusztán szóban, hanem írásban is kifejezte szándékát, mi szerint a novíciák útjára kíván lépni és Isten szolgálatába szeretne állni.
Öt évnyi felkészülés, tanulás és elhivatott fegyelem, önmegtartóztatás után, immáron apácaként hittant tanított a helyi általános iskolában, közben pedig a kórházban végzett önkéntes tevékenységet ápolóként.

Arkham sok művészt vonz az év minden szakaszában. Azt mondják, szinte ontja magából az ihletet a város és bár Abigail Ruth nővérnek nem ihletre, inkább megnyugvásra volt szüksége a súlyosbodó rémálmok, látképek közepette, ezért néhány hete átkérette magát a városba, ahol a helyi St. Mary Kórházban teljesít jelenleg ápolónői szolgálatot.

// Játékért bátran keress üzenetben! //

Egyebek:
Karakterkép: Lily Rabe
Regisztráció időpontja: 2013.01.29. 23:38:38