Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: Noah Shay


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Noah Shay

Költő


Nem: Férfi
Életkor: 27

Kinézet

Átlagos magasságú, körülbelül 185 centiméter magas. Alkatra inkább vékony. Arca hosszúkás, álla kicsit keskenyebb. Világosbarna haja hullámosodik, de elég rövidre van vágva ahhoz, hogy ez ne legyen feltűnő. Szeme kékesszürke. A borotválkozás nem tartozik a kedvenc elfoglaltságai közé így gyakran láthatod borostával.

Jellem

Bár alapvetően nyitott természetű, érdeklődő és barátságos, megvannak a művészi(eskedő) allűrjei. Szereti magát meg nem értett géniuszként eladni, nagyképűsége ellenszenvessé is teheti. Ha jobban megismered úgy tűnhet mintha folyamatosan maszkot viselne és ezzel a karakterrel takargatná a valódi, sérülékeny belsőt.

Előtörténet

Sacramentoban született, szülei tanárok voltak az egyik helyi gimnáziumban. Bátyjával átlagosan telt a gyerekkoruk, bár elég szorosan voltak fogva. Szüleik nagy álma volt ugyanis, hogy legalább egyikük bekerüljön egy nevesebb egyetemre. A világháború aztán mindent feülírtt. Noah épp megúszta a besorozást, de édesapja és bátyja is elestek az európai fronton. Anyjával ketten maradtak és elég szűkösen éltek. Az egyetemi álmoknak is lőttek. Noah ezekben az években kezdett elzülleni. Tizenhárom éves kora óta dohányzik de más tudatmódosítókkal is gyakran él. Már kamaszkorában elkezdett verseket írni. Anyja kitartóan próbálta elfojtani benne a művészi vénát, úgy gondolta ez nem vezet sehova. Erősködött, hogy Noah inkább valami szakmát tanuljon, abból meg fog élni. Végül tizenkilenc évesen otthagyta anyját és nekiindult az országnak. Eljutott több nagyvárosba is, van ahol több hónapot is eltöltött. Alkalmi munkákból tartja fenn magát. Összebarátkozott több hasonló költővel; mind az Elveszett Generáció tagjai. Néhány versét még ki is tudta adatni egy-egy nagyvárosi lapban. Bostonba is elsodródott valahogy, ahonnan nem rég indult tovább. Múlt héten, egyik alkoholmámoros éjszakáján figyelmetlen volt és elcsapta egy autó egy kisvárosban. A közeli Arkhamba vitték, ott jobban felszerelt a kórház. Sérülései nem súlyosak, de benntartják pár napra. Jelenleg itt lábadozik.

Egyebek:
Karakterkép: Ian Harding
Regisztráció időpontja: 2013.03.29. 16:22:18