Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: Benjamin Mason


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Benjamin Mason

Patológus rezidens


Nem: Férfi
Életkor: 25

Kinézet

Első látásra szikár testalkatú és esetében a látvány nem csal. kicsit görnyedt a tartása, sápadt bőrén, mindig kissé karikás szemein meglátszik a könyvtárban vagy boncteremben töltött hosszú órák szorgalmas munkája, pedig arcbőrének tónusa egyébként nem világos észak-európai. Gyakran hanyagolja a borotválkozás, kissé szedett-vedett a magánéletben és a hétköznapokban, munka közben azonban mindig precíz - ez épp úgy vonatkozik a mozdulataira, szavaira, gesztusaira, mint a gondosan vasalt fehér köpenyére és mindig makulátlanul tiszta öltözetére.

Jellem

Alapvetően jóindulatú figura, tipikusan az, akinek mindenkihez van egy kedves szava. Amiben mégis kitűnik, az a végtelen türelme és akaratereje, amivel a környezetében lévő embereket és eseményeket kezeli. Lássuk be, Gordon mellett ez a tulajdonság nem hátrány. Kezdetben nem volt rá jellemző, néhány különös holttest felboncolása után viszont már rá is átragadt a morbid, groteszk humor, amivel tompítja egy-egy eset borzalmát.

Előtörténet

Gyakran jársz a halottas ház közelében? Közöd van a bűnüldözéshez vagy kellett már boncolni ismerősödet? Nem?
Akkor minden bizonnyal a könyvtárból ismered, ahol egész napszakokat képes eltölteni ilyen vagy olyan könyvek fölött. Valamikor orvosi kötetek foglalják le a figyelmét, máskor szépirodalmat olvas, megint más esetben pedig valamelyik ügy kapcsán kér ki régi újságokat. Nem mintha ő maga rendőri pályára készülne - dehogy, mindig mondták, hogy az ilyesmi nem neki való, maradjon csak a súlyos fóliánsoknál -, de a kíváncsiság benne is dolgozik.
Ha máshol nem, ebédszünetben láthatod még, amint a sarki pékségből szendvicsekkel és pékáruval siet visszafelé a főnök utasítására,

Egyebek:
Karakterkép: Ben Whishaw
Regisztráció időpontja: 2014.02.09. 18:44:26