Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: David Williams


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

David Williams

Üzletember


Nem: férfi
Életkor: 21

Kinézet

Világos, már-már betegesen sápadt a bőre, sötétszőke, rövid a haja, világos zöldek a szemei. Szemüveget hord. Középmagas, vékony testalkatú. Sokszor komoly az arca, és általában elrejti érzelmeit. Mosolya nagyon megnyerő. Általában fehér ingben, fekete zakóban és nadrágban jár, fekete lakkcipővel és nyakkendővel, de ha elengedi magát, kényelmes pólóban, pullóverben, és melegítőnadrágban is lehet látni.

Jellem

Próbál kedvesen bánni az emberekkel, noha ez nem mindig sikerül. Nagyon makacs, a végsőkig kitart a saját véleménye mellett. Elég intelligens és ravasz, általában a saját érdekeit nézi. Bár nem a megszállottja, néha fogyaszt alkoholt és egy-egy cigarettát is elszív, ha ideges. Eléggé realista, próbál magyarázatot találni minden természetfeletti misztikumra, de ha nem megy, legtöbbször egyszerűen átsiklik az események felett. Nyugodt ember, nehéz kihozni a sodrából, és türelmesen bánik mindenkivel.

Előtörténet

New Yorkban látta meg a napvilágot. Apja amerikai, anyja angol, és van egy 3 évvel fiatalabb öccse. Tanulmányai kiemelkedőek voltak, de nem nagyon érdekelte az iskola. 16 évesen volt egy veszekedése az apjával a jövőjét illetően: az apja mindenképpen orvosnak akarta küldeni, de őt nem érdekelte. A vita után összeszedte holmiját, és Bostonba költözött. Azóta se jó a kapcsolata a családjával. Először kocsmárosként dolgozott, majd elkezdte karrierjét üzletemberként. A cég, ahol dolgozik, sokfajta terméket állít elő, és jó képességei miatt általában rábízzák, hogy adja el azokat más cégeknek.

Egyebek:
Regisztráció időpontja: 2015.10.13. 09:57:49