Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: Jack Honey


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Jack Honey

Zálogos


Nem: Férfi
Életkor: 30

Kinézet

Szőkésbarna haja, szőkésbarna szakálla átlagos arcot keretez, élénk kék szeme figyelmes. Általában jó benyomást kelt, mert külseje ápolt, mosolygós, jókedvű, kifejezetten pozitív.

Jellem

Tettrekész, az a fajta, aki nem fél a munkától, vagy attól, ha valami éppen sikertelenül sül el. Majd a következő alkalommal jobb lesz.

Előtörténet

Arkhami születésű fiú, egypetéjű ikerpár idősebbik tagja. Egészen fiatal volt, amikor elkerült a városból, Bostonba vitte a sorsa, ahol édesanyjával és testvérével élt.
Felcseperedve fivérével átvették édesanyjuk boltját, ami a "J & J Honey Antikvitás" néven futott.
Családi viszonyuk rendezett volt, és mivel édesapjukat szinte nem is ismerték, az 1920-ban történt halála nem viselte meg különösebben őket.
A bolt egészen sokáig viszonylag nyereségesen - vagy inkább nullszaldósan - üzemelt, egészen édesanyjuk 1922-ben bekövetkezett, hirtelen haláláig, amikor is kiderült, hogy az asszony lényegében elivott mindent, amit tudott, és annyi adósságot halmozott fel, hogy a fiúk feje fölül hirtelen elárvezeték az antikváriumot.
Más megoldás nem lévén, az ikerpár úgy döntött, hogy apjuk régi üzletét újítják fel, és abból próbálnak valamit kihozni, így aztán visszaköltöztek szülővárosukba, Arkhamba.

Egyebek:
Karakterkép: Shawn/Aaron Ashmore
Regisztráció időpontja: 2015.11.02. 22:45:40