Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: Joseph Raymond


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Joseph Raymond

Orvos


Nem: Férfi
Életkor: 26

Kinézet

Kifejezetten magas, nyakigláb típus. Nem egy izompacsirta, mégis a fizikai terhelés sem riasztja vissza. Arca kissé gyermeteg, széles álla jellegzetessé teszi. Némileg távol ülő szemei és nagy orra mellett nem kifejezetten jóképű, de van valami biztató és megkapó benne, mint jelenségben.

Jellem

Romantikus lélek, ám ha kell, talpraesetten bánik adottságaival. Nyitott minden új vagy alternatív lehetőségre is, de azért igyekszik a racionalitás talaján maradni. Reménytelenül romantikus alkat, az a fajta, akit az apák egészen szívesen engednek a lányuk közelébe.

Előtörténet

Nincsenek kirívó dolgok az életében. Egyetemre ment, háborúba vonult, mint a többiek, habár talán kissé túl fiatalon. Katona orvos volt, majd leszerelése után az Arkhami elmegyógyintézetbe került, mint pszichiáter-pszichológus. Az évek nyilván hozzáedzették a különféle életszituációkhoz, mások őrületéhez, ugyanakkor még mindig az a kissé kölykös mosolyú személy, aki egykoron.

Habár hívő katolikus, és a templom is gyakorta szerepel az úti céljai között, nyitott a világra, az új ismeretekre, arra a pluszra, ami az Intézetben töltött évek alatt már átszőtte az életét. Sok az őrült, ez kétségtelen, ám időnként túl sok az egybevágó részlet hozzá, hogy az egész a véletlen műve legyen. Nem beszélve róla, hogy véletlenek szerinte ritkán vannak. Így hát tanulmányozni kezdte az okkultizmust, és bár a tudása egyelőre felszínes, a jövőben is igyekszik fejleszteni az ilyen irányú ismereteit.

Nem rég elhívta egy volt páciensét egy vacsorára, és azóta tart a fiatalok románca. Lucy is reménytelenül romantikus, így Joseph könnyedén ráhangolódott a nőre. A szülők kedvelik őt, ezért gyakran megfordul feléjük.


Egyebek:
Karakterkép: Matt Smith
Regisztráció időpontja: 2014.10.28. 22:20:54