Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: Brownie


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Brownie

Énekes


Nem:
Életkor: 27

Kinézet

Tejeskávészín bőre bizony arra utal, hogy ősei között találhatóak feketék. Csokoládébarna tekintete ennek ellenére határozottan kedves, sötét haja elegánsan, röviden kunkorodik füle elé. Öltözete csinos, származása ellenére határozottan jómódú.

Jellem

Kedves, mosolygós lány, és szívesen is beszélget. Határozottan karizmatikus, heves vérmérsékletű hölgyemény, csípős nyelvvel.

Előtörténet

Barbara Smithként látott napvilágot, egy német tolmács és egy varrónő gyermekeként. Mindig is anyjára emlékeztetett, kinek édesanyja egy déli területekről felszabadított rabszolga volt, s igen élesen különbözik apjától és unokatestvérétől, a szőke-kék szemű Smithéktől. Johnnal talán a nagy korkülönbség miatt, mindig is közeli, jó kapcsolatot ápolt, és bár személyiségük és tehetségük is igen különböző, gyakran fut vele össze, ha teheti.
Persze szigorúan az elmegyógyintézeten kívül.

Nagyanyjától örökölt tehetségét először csak helyi fellépéseken, versenyeken kamatoztatta, ahol több élesszavú botrányt is kavart származásával. Mivel ezeket többnyire az édesapja oldotta meg, sikerült elsimítani az ügyeket, de érthető, ha nem különösebben kedveli a rasszistapártiakat, és ennek bizony hangot is ad. Mindenesetre már fiatalon tudta, mivel is szeretne foglalkozni, és bostoni sikerei után New York bárjainak látogatói szívébe is belopta magát a Brownie néven előadó énekesnő.
Ennél komolyabb pályát mondjuk sosem tervezett magának, így is futja miből fenntartani New yorki lakását és költséges hobbiját, a divatimádatot.

Több támogatója is van, így olykor zártkörű rendezvényeken is megjelenik állandó munkája mellett.

Az utóbbi időben több támadás is érte a hatalmas városban származása miatt, ám ő nem fújt visszavonulót, önvédelemre való hivatkozással szerzett egy kis női fegyvert, és meg is tanult vele bánni.

Egyebek:
Karakterkép: Halle Berry
Regisztráció időpontja: 2013.01.30. 14:38:54