Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: Everard Stokes


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Everard StokesNem: Férfi
Életkor: 27

Kinézet

Magas, vékony, sportos testfelépítésű fiatalember. Fehér bőrszíne van, arca ovális, szeme színe barna, szőkésbarna göndör rövid hajat visel.

Jellem

Everard okos, törtető, a maga módján megbízható, ám nagyon szabad gondolkodású. Gyakran keveredik vitába másokkal, gyakran beszél lekezelő, kioktató hangnemben. Úgy gondolja, hogy a világ az ő játszótere, ahol szeret kalandozni, sportolni. Keresi a kihívásokat, veszélyeket. A nőket igyekszik mindig levenni a lábukról. Szeret olvasni, műkincseket kutatni, kizárólag pénz és hatalom céljából.

Előtörténet

Everard, édesapja, Barnabas Stokes döntésére érkezett Iowa államból Arkhamba a virágzó halászat miatt. A Stokes Fishery Co. halászattal foglalkozó cég nemzedékek óta a Stokes-ok kezében van, jelenleg ez a harmadik hely az Államokban, ahol belefognak a tevékenységükbe. Hajóflottával rendelkeznek, matrózokat, dokkmunkásokat foglalkoztatnak. Everard lett a helyi cégtelep vezetője, habár a főbb döntéseket még mindig apja hozza. Házuk a dokkokhoz közel található. Barnabas sokat utazik, édesanyjával - Emily Larousse - együtt gyakran látogatják meg a többi cégtelepet, valamint a különböző partnereket. Everard-ot a halászat mellett a különböző felszín alatti kincsek is érdeklik, elsüllyedt roncsok és különféle értékes anyagok felkutatását tűzte ki célul, mindezt titokban. Szeretne elutazni a déli tengerekre, hogy aranytárgyakat és ékszereket cseréljen. Habár már sokszor kifejtette apjának véleményét a halászat hanyatlásáról, az Arkhamban és környékén virágzásnak indult üzletág erre jelentősen rácáfolt, amit Everard azóta sem ért.

Egyebek:
Regisztráció időpontja: 2013.07.22. 23:39:23