Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/arkham.alomvilag.hu/andromeda.php on line 1272
Névtelen Kultuszok Szerepjáték: Jayce Miller


Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Jayce Miller

Dokkmunkás


Nem: Férfi
Életkor: 19

Kinézet

Arca kifejezetten gyerekes, barna haját nagyjából a kócos kifejezéssel lehet összefoglalni. Távolról is látszódik, hogy kifejezetten izmos fiúról van szó, átlagos magassága mellett egyáltalán nem testes, inkább szálkásnak mondható. Karjain összesen hét tetoválás van és a mellén egy hatalmas sas. Ezt nagyjából akkor veheted észre amikor akarod, mert ha nem fagy meg, akkor biztos hogy egy trikónál sokkal többet nem vesz fel. Hideg időben persze figyel arra, hogy ne fázzon meg és akkor előkerül a remekbe szabott ballonkabátja. Legjobb barátja a fura matrózsapkája.

Jellem

JC, ahogy barátai hívják alapvetően kellemes társaság. Amennyiben megérted amit mond és nem asztronómiáról kérdezed, mert az mondjuk pont a gyengéje.. Régen naív volt, mostmár inkább dokkmunkás, szóval látott már gyilkosságot és rablótámadást is, persze idáig ő nem vetemedne, az anyja az mondta, hogy aki bűnös, azt Isten megtalálja és egy hatalmas vasmacskával arcon dobja. Szóval próbál ő erkölcsösen élni, ahogy csak lehet egy ilyen helyen.

Előtörténet

JC egy matróz családból származik. Anyja amerikai szakács volt egy kereskedelmi hajón, apja pedig ír katona volt egy brit hadihajón a Háborúban, azt meg hogy ők hogy találkoztak, azt sok homály, víz és rum fedi. Mindenesetre JC nem sokat találkozott az apjával, és egy idő után arra is rájött, hogyha valamit szeretne, akkor azért neki kell megdolgozni. Rém büszkén apja nyomdokaiba lépve aztán 9 éves kora óta a dokkban dolgozik. Nyilván 9 évesen még nem ő cipelte a ládákat, de..néhány évvel később már igen. Szóval az élete a dokkokban sosem volt túl egyszerű, de a maga módján (Tekintve sosem tudta milyen az a jó élet) igenis megkedvelte a helyet. A anyja furcsán agresszív keresztény neveltetése találkozott a dokkok furcsán agresszív életével, így aztán JC-nek mindig megdobban a szíve egy jó kis verekedés láttán. Azért abban mégiscsak van valami szép, persze tudja, hogy hol a határ, ha nem szeretne Isten durva Horgonyával találkozni.Egyebek:
Regisztráció időpontja: 2013.01.29. 23:42:46