Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Hírek

Az ismeretlen holttest
2013.02.26. 19:05:30

A véletlenszerűen feldobott történetszálba többen is becsatlakoztak, és most már együtt írjuk/írjátok a történetet. Ebben a történetben nincs, és nem feltétlenül szükséges mesélői felügyelet (persze aki kér, az kap), a történet alakulása, folytatása és fejleményei teljesen a játékosokra van bízva, hogy mit tesznek hozzá, merre görgetik tovább a mesét. Bárki, aki szeretne, csatlakozhat a történethez. Arra az egyre figyeljetek oda, hogy mindenki csak annyi információt tud az itt felsoroltakból, amennyi a karaktere szempontjából reális, vagy indokolt.
A szál tehát továbbra is nyugodtan felvehető, tovább bonyolítható, ezt a hírt azért hoztam létre, hogy összefoglaljam az ezzel kapcsolatos nyomozásokat, történéseket, játékokat. Hogy mindig naprakész lehessek, arra kérek mindenkit, hogy ha ezzel kapcsolatban játszik, akkor fejlécezze a játékot ("Az ismeretlen holttest"-ként), illetve ide a hír alá írja be vázlatosan, hogy mi történt.

Eddigi játékosok:
Elza Katz
Sylvester McGarfield
Abigail Ruth
William Jenkins
Gordon Dewell

Történések, információk:
Egy ismeretlen holttestet szállítottak be az arkhami hullaházba.
Körülmények: Elza Katz találta meg a testet, aki a Sellő egyik szobájában halt meg. A férfi bőrét borító ekcéma szerű kiütések és vágások túlságosan jellegzetesek, következetesek ahhoz, hogy ne gondolkodtasson el mindenkit arról, hogy nem rituális jellegűek-e. A vizsgálatok szerint a férfit kivéreztették, de a testét borító sebek bőven a halál beállta előtt születtek. A szobában sem találtak vért, csak valami furcsa, vörös anyagot a lepedőn.
Szemtanúk vallomása szerint a férfi egy prostituált társaságában felment az emeletre. A hölgyet, aki felkísérte, nem látták lejönni, ámbár nem is figyelték.
A vörös anyagot jelenleg a Miskatonic egyetem laborjában vizsgálják.
A férfin egyetlen feltűnő tetoválás éktelenkedik csak: a bal kézfején egy kékes színű, kidolgozott ötpennys tetoválás.
A nyomozást kezdetben Furry felügyelő (NJK) vezette, de végül leadta William Jenkinsnek.
William feltevése, hogy a férfin található vágásnyomok megegyehetnek a Ming-kori stilizált sárkányábrázolással. Az ötletet az az időszakos kiállítás adta, ami nemsokára megtekinthető lesz a Múzeumban.

Egy egyetemistát hasonló tünetekkel kezelnek a St Mary kórházban, ő Dr. Parker (NJK) betege.

Eddig az újságokban még nem jelent meg semmi ezzel az esettel kapcsolatban.


Hozzászólások
Sylvester McGarfield Arkham polgármestere | 2013.02.17. 20:07:00
Nagyon jó ötlet ez a hír, köszönöm, Mr. Dewell. :)

Gordon Dewell Kórboncnok | 2013.02.17. 19:58:25
Kérdést-kérés is szívesen fogadok itt a hír alatt =)