Névtelen Kultuszok Szerepjáték - Arkham 1923

Hírek

Fejlesztések
2013.02.11. 15:36:14

Ebben a hírben gyűjtjük össze folyamatos frissítéseket, fejlesztéseket. Bátran írjátok a hír alá a felmerülő igényt, kérést (apróbb fejlesztéseket), és amennyiben ez olyan, melyet a jelenlegi rendszer keretein belül meg tudunk valósítani, igyekszünk mihamarabb kivitelezni.

2013.02.11.
Az üzenetekről való értesítésnek új módját vezettük be: az eseménylista automatikus frissülésekor kijelzi, ha új üzeneted érkezett. Az eseménylistába a bejegyzés az aktuális idővel kerül bele, de a szövege tartalmazza az üzenet érkezésének időpontját is. Ha nem voltál bejelentkezve, amikor üzeneted jött, az eseménylista első automatikus frissítésekor akkor is ki fogja írni az értesítéseket, viszont ezek az üzenetek az oldal első újratöltésééig maradnak csak benne.

2013.02.10.
A karakterképek hír lecserélésére elkészült az adatmódosítás lapon (toll ikon) a karakterkép nevű mező. Továbbá megjelent a Karakterképek menüpont a baloldali menüben, ahol ezután moderátorra való várakozás nélkül lehet megtekinteni, ki kicsodát használ képének. 

2013.02.09.
Amint látjátok, a játéktéren megjelent egy kis nyíl a menü mellett, amire kattintva bezárható az, hogy a kisebb felbontásban is jól olvasható legyen a tartalom.
Hozzászólások